Monica Reu este fondatorul și președintele Asociației pentru Comunicare Non-Violentă și primul trainer român certificat al Center for Nonviolent Communication. Este formator certificat CNFPA și organizează și conduce workshop-uri de CNV din anul 2005, împărtășind metoda în cursuri deschise, grupuri de practică, tabere de familie, școli și instituții. Pasiunea ei este sprijinirea dascălilor, a părinților și a cuplurilor în implementarea acestui model de comunicare în viața de zi cu zi. La începutul anului 2010, a dat naștere celui mai tare program de dezvoltare personală – fiica ei, Sara Emma. La jumătatea aceluiaș an, a demarat cursul “Educație empatică”, din dorința de a împărtăși părinților modul în care Comunicarea Nonviolentă poate ajuta la crearea și consolidarea unei relații bazate pe încredere, respect și empatie între adulți și copii.

e-mail: Monica
website: ACNV

Ian Peatey s-a născut în Marea Britanie și, din anul 2001, lucrează cu metoda Comunicării Nonviolente în organizații, cursuri deschise și tabere de familie. A studiat cu Marshall Rosenberg și este trainer certificat al Center for Nonviolent Communication. Are peste 12 ani de experiență ca trainer pentru organizații precum PricewaterhouseCoopers, Comisia Europeană, British Telecom, Telos Partners. Pasiunea lui este implementarea CNV în mediul de afaceri. Împreună cu Monica Reu, conduce un grup de practică bilunar în București. Din anul 2012 facilitează cursul pentru tați, SuperDad.

e-mail: Ian
website: NVC World

Marianne Gothlin este trainer certificat al Center for Nonviolent Communication si cadru didactic din Suedia. Lucreaza cu metoda Comunicarii Nonviolente pentru a incuraja cooperarea si relatiile pline de compasiune in scoala si familie, iar de zece ani conduce Scoala Libera Skarpnäcks, bazata pe valorile CNV. Conduce traininguri de comunicare cu copiii din 1998 si a contribuit la implementarea metodei in scoli din Suedia, Polonia, Grecia si Ungaria.

e-mail: Marianne
website: Skolande

Eva Rambala s-a nascut in Ungaria si are la baza studii de economie si management al afacerilor. In 1996 a inceput un intens program de pregatire cu Marshall Rosenberg, iar din anul 2000, a sustinut seminarii in peste 25 de tari si a devenit coordonatoarea Center for Nonviolent Communication pentru Europa Centrala si de Est. Munca de care este atit de pasionata o ajuta sa intre in contact cu cele mai diverse culturi. Considera un privilegiu faptul ca a reusit sa raspindeasca si sa faca cunoscuta metoda in tari din Asia, America de Nord si de Sud si fostul bloc sovietic.

e-mail: Eva
website: Rambala