Ce îmi spun atunci când nu mă aud?

Beneficiile conectării, compasiunii și exprimării de sine

12 locuri disponibile

7 Octombrie, 17:30 – 19:30

Ai simțit vreodată că vorbești și nimeni nu te ascultă? Mai știi când cineva ți-a spus ultima oară că nu asculți, că nu înțelegi? Zi de zi, trăim noi provocări în relațiile noastre și căutăm să fim înțeleși, auziți și să îi înțelegem și pe ceilalți. Iar atunci când nu ni se întâmplă asta, ne simțim singuri, triști sau chiar izolați și abandonați.

Nimeni nu te-a învățat cât de de mult contezi  în această lume, cum să îți explorezi lumea interioară, cum să te împrietenești cu emoțiile și trăirile tale, cum să îți exprimi nevoile astfel încăt să fii auzit/ă.  Și cum să îi auzi și pe ceilalți. Simplu și autentic.

Te invit să dedici 2 ore din viața ta pentru a explora beneficiile comunicării nonviolente și cum să înveți să folosești capacitățile tale interioare de a înțelege propriile reacții și modul în care te poți calma în momente dificile și cum alegi să răspunzi dintr-un spațiu în care te simți încrezător/încrezătoare in propriile forțe. 

Pentru cine e:

  • se adresează oricărei persoane care vrea să își crească calitatea vieții și să aibă o relație mai bună cu ea însăși și cei pe care îi iubește.

 

Cum participi?

Webinarul este oferit gratuit. Numărul de cereri în acest moment a depășit locurile disponibile. De aceea tocmai am închis lista de participare și  am deschis o listă de așteptare. Pentru a te înscrie în lista de așteptare, completeaza formularul de mai jos și te vom contacta în cazul în care cineva anulează sau mai creăm o sesiune pe aceasta temă.

Acest workshop este parte din programul Luna Comunicării Nonviolente 2020. Pentru a vedea celelalte evenimente click AICI

Facilitator: Mira Loghin

Sunt Mira Loghin. Om. Femeie. Mamă. Inspirată de propria-i energie de viață și a mediului în care trăiește, de copiii și părinții a căror comunitate o crește de aproape 10  ani. Creator de concepte educaționale care servesc vieții trăită conștient.  Scriitor, autor de carte, life coach, trainer în certificare CNV, și înainte de toate acestea, copil universal.

Din anul 2013, prin întâlnirea transformatoare cu principiile Comunicării Nonviolente, am descoperit nu doar o cale de dezvoltare personală şi relaţională, ci şi un mod de a trăi şi a privi viaţa, o stare de spirit care mă ţine conectată la ceea ce se petrece în mine  şi în ceilalţi. În ultimii 5 ani am început să împărtășesc experiența care m-a transformat, cu intenţia de a contribui la starea de bine, la armonia din vieţile adulţilor şi copiilor, prin facilitarea de workshop-uri, conferințe, sesiuni individuale și programe de educație empatică.

Anul trecut am publicat cartea “Grădinița pentru totdeauna” – ghid pentru acomodarea copiilor la grădiniță, un instrument pentru toți căutătorii de alternative pline de compasiune pentru copii, alternative care să susțină educația făcută cu bucurie și asumare.

 

Formular de înscriere