Construind poduri de dialog pentru coeziunea în comunitate

Comunitate și comunicare, cuvinte ce pornesc dintr-o rădăcină comună și pe care doar două silabe le diferențiază, la nivel formal. La un nivel mai profund și mai general, oamenii au aflat că, fără un anumit tip de comunicare, nicio comunitate nu rezistă și niciun individ nu își păstrează echilibrul de unul singur. De aceea, în acest an, când pandemia a ținut oamenii departe de comunitățile din care făceau parte și în multe cazuri, de propriile famiilii, comunicarea a fost redescoperită ca fiind vitală, iar în sprijinul ei a venit tehnologia.

Tot astfel și  noi, echipa din proiectul Erasmus Plus, apelăm la varianta seminariilor online pentru a deschide dialogurile despre comunicarea în comunitate cu scopul de a crea coeziune în comunitățile din care facem parte (familii, grupuri de prieteni, de colegi, rețea profesională sau orice alt grup căruia îi aparținem).

În cele patru webinarii oferite gratuit în cadrul proiectului Erasmus Plus “Construind poduri de dialog pentru coeziunea în comunitate“, vom vorbi despre care sunt atitudinile și practicile ce susțin comunitatea fie ea mică sau mare, cum putem cere și oferi resursele psihologice necesare când ne este greu, cum ajungem să privim conflictele ca fiind naturale și ce instrumente favorizează reziliența la nivel individual și social.

Agenda webinariilor:

Cum participi?

Dă click pe linkul temei care te interesează.

Vei găsi acolo descrierea temei și ce ne propunem să acoperim în cele două ore, cât și mai multe informații despre facilitatori.

Completează formularul de înscriere pentru a-ți rezerva locul la webinarul ales.

Te așteptăm cu drag!

Echipa Erasmus Plus a ACNV.