Cum ies din situații sociale dificile?

14 Octombrie, 18:30 – 20:00

Poate nu zilnic, dar ne găsim destul de frecvent în situații sociale în care parcă orice am face ”strică” mai rău relația. Ce facem când cineva ne aduce acuze, vorbe grele sau pur și simplu ridică tonul? Sau când vrem neapărat ajutorul cuiva dar primim un ”NU” sec în față? Sau atunci când o prietenă bună insistă să îi dăm un sfat la situația ei deși până acum rareori a făcut ce i-am spus? 

În acest workshop, inputul teoretic este minim, apărut doar spontan ca și debrief între exerciții, iar 90% din timp ne vom concentra pe trei situații concrete aduse de participanți. Se promite o sesiune interactivă cu participarea majorității celor prezenți, chiar dacă doar trei persoane vor fi pe ”scaunul fierbinte”. 

Pentru cine e:

  • (despre potențialul participant): public general, fără nici o restricție
  • (nivelul lui de cunoștințe nvc) : nu este necesar nici o cunoștință prealabilă, însă datorită caracterului practic poate fi apreciat și de o persoană cu cunoștințe anterioare în NVC

 

Cum participi?

Webinarul este oferit gratuit. Te invităm să completezi formularul de înregistrare de mai jos pentru a-ți rezerva locul pentru 14 Octombrie, 18:30 – 20:00.

Acest workshop este parte din programul Luna Comunicării Nonviolente 2020. Pentru a vedea celelalte evenimente click AICI

Facilitator: Alexandru Moldovan

Alexandru este trainer certificat internațional în Comunicare Nonviolentă (www.cnvc.org) din anul 2020. El susține și organizează, încă din anul 2016, workshop-uri, tabere și cursuri de lungă durată, la care au participat mii de persoane din Cluj-Napoca și alte orașe ale României.

A tradus în limba română ”GROK – jocul empatiei”, precum și un curs online în compasiune. Profesional, prin activitatea sa antreprenorială ca trainer, consultant și business coach, a sprijinit zeci de companii care doreau să ofere un mediu de lucru armonios și motivant angajaților. De asemenea, a condus de-a lungul timpului mai multe ONG-uri în domeniul educației și dezvoltării personale printre care ”Cercetașii României” și ”Fundația Noi – Orizonturi”.

 

Formular de înscriere