Grok Party

9 Octombrie, 19:00 – 20:30

Te invităm la o nouă petrecere GROK, în care ne jucăm jonglând cu termeni legaţi de emoții și nevoi. Grok Party este un concept de seară educativă, unde, indiferent de cunoștințele tale în termeni emoționali, cu ajutorul câtorva jocuri și a celorlalți participanți, vei rămâne cu o stare de relaxare, precum și cu câteva cuvinte bune de adăugat la vocabularul relațiilor de calitate. Poate chiar și cu o tehnică sau două în a relaționa armonios cu alți oameni.

GROK este un set de cărți de joc interactive create cu scopul de a încuraja înțelegerea reciprocă, ascultarea și conectarea într-o formă interactivă și captivantă. Pe scurt: de a ne ajuta să ne dezvoltăm abilitățile empatice

La nivel practic, GROK vă poate îmbunătăți relațiile și poate oferi ajutor în rezolvarea conflictelor. La nivel intuitiv, GROK promovează inteligența socială și emoțională și ne dă ocazia să ne exersăm ascultarea empatică.

În acest workshop o să ne împărțim în grupe și vom juca împreună, printre altele Mimă, Poker Empatic, Celebrare. Majoritatea jocurilor GROK implică să “ghicești empatic” starea celor de lângă tine.

Te așteptăm cu drag și voie bună!

Despre Grok: Jocul conține 70 de cărți de sentimente și 70 de cărți de nevoi, putând fi jucat în 20 de variante. GROK este un neologism inventat în 1961 de scriitorul american Robert A. Heinlein in romanul său SF ”Stranger in a Strange Land”. Actuala sa definiție este ”a înțelege intuitiv si în profunzime”. Jocul Grok, dezvoltat de doi traineri certificați în Comunicare Nonviolentă din SUA, își propune același lucru: de a ne ajuta să ne dezvoltăm abilitățile empatice într-un mod informal, prin circa 20 de jocuri posibile folosind 140 de cărți de joc.

Pentru cine e:

  • oricine își dorește să afle în mod relaxat și distractiv de NVC
  • nu e nevoie de cunoștințe prealabile de CNV

 

Cum participi?

Webinarul este oferit gratuit. Te invităm să completezi formularul de înregistrare de mai jos pentru a-ți rezerva locul pentru 9 Octombrie, 19:00 – 20:30.

Acest workshop este parte din programul Luna Comunicării Nonviolente 2020. Pentru a vedea celelalte evenimente click AICI

Facilitator: Lăcrămioara Ocunschi

Lacra este coach, formator CNFPA, specialist în comunicare cu studii de psihopedagogie, trainer în echipe naționale şi internaționale, implicată în educaţia adulților, tinerilor și copiilor, organizează workshop-uri, programe şi tabere în care utilizează învățarea experențială pentru a facilita procesul de învățare. Din 2016 studiază şi practică cu bucurie Comunicarea Nonviolentă, participând la cursurile Asociației pentru comunicare nonviolentă din România cu traineri certificaţi internaţionali, dorința ei fiind de a contribui la crearea unor comunități care să cunoscă şi să practice CNV. În 2019, a organziat  Ziua Empatiei pentru prima oară în România și a lansat proiectul Şcoala de Dresat Dragoni, un proiect ce aduce în şcoli ateliere de CNV.  

 

Facilitator: Alexandru Moldovan

Alexandru este trainer certificat internațional în Comunicare Nonviolentă (www.cnvc.org) din anul 2020. El susține și organizează, încă din anul 2016, workshop-uri, tabere și cursuri de lungă durată, la care au participat mii de persoane din Cluj-Napoca și alte orașe ale României.

A tradus în limba română ”GROK – jocul empatiei”, precum și un curs online în compasiune. Profesional, prin activitatea sa antreprenorială ca trainer, consultant și business coach, a sprijinit zeci de companii care doreau să ofere un mediu de lucru armonios și motivant angajaților. De asemenea, a condus de-a lungul timpului mai multe ONG-uri în domeniul educației și dezvoltării personale printre care ”Cercetașii României” și ”Fundația Noi – Orizonturi”.

 

Formular de înscriere