Răspunsuri la întrebările tale despre copii

22 Octombrie, 17:00 – 19:00

În această sesiune invit părinții să vină cu întrebările proprii, cu situații reale din experiența de părinte. 

Pentru că ființa umană este dinamică, mereu în evoluție și dezvoltare, nu există o formulă generală, valabilă mereu, de aceea această sesiune va fi o explorare a posibilităților prin care să clădim relații pline de iubire, încredere și apropiere. 

Pentru cine e:

  • părinți, dascăli, oricine  e implicat în îngrijirea copiilor
  • începător, minime cunoștințe de nvc

 

Cum participi?

Webinarul este oferit gratuit. Te invităm să completezi formularul de înregistrare de mai jos pentru a-ți rezerva locul pentru 22 Octombrie, 17:00 – 19:00.

Acest workshop este parte din programul Luna Comunicării Nonviolente 2020. Pentru a vedea celelalte evenimente click AICI

Facilitator: Adriana Ceascai

Adriana este mamă a doi copii de 9 și 7 ani și datorită lor a început căutările pentru metode de relaționare care să încurajeze respectul și armonia între oameni de orice vârstă. Din 2016 a început să ofere cursuri de comunicare nonviolentă iar din 2019 este trainer certificat internațional cu Centrul de Comunicare Nonviolentă din SUA. (www.cnvc.org)

Își dorește să ofere și altora șansa de a avea în relațiile lor beneficiile pe care ea le trăiește datorită acestei perspectivei nonviolente. 

 

Formular de înscriere