Limite în relația părinte-copil

16 Octombrie, 17:00 – 19:00

De când sunt părinte am văzut că sunt situații în care copiii își doresc lucruri sau experiențe cu care eu nu sunt de acord. (timp la ecrane, jucării, dulciuri, incă cinci minute seara la culcare și câte și mai câte)

Mă întreb cât de des ți se întâmplă și ție ca după ce refuzi, să auzi „ooof, da’ deee ceee?” sau „teee rooog” sau chiar plâns și supărare.

În astfel de situații îmi doresc să am claritatea necesară să exprim poziția mea astfel încât să mă fac înțeleasă și să pot să aud și poziția copilului din fața mea, astfel încât să păstrăm conexiunea și să protejăm relația dintre noi.

În această sesiune vom explora felul în care ne putem găsi claritatea și conexiunea cu sine, astfel încât să punem limite și să păstrăm relația de apropiere.

Pentru cine e:

  • Acest atelier se adresează părinților sau persoanelor care au copii în grijă și vor să clădească o relație plină de armonie și respect unii față de alții.
  • orice nivel de nvc

 

Cum participi?

Webinarul este oferit gratuit. Te invităm să completezi formularul de înregistrare de mai jos pentru a-ți rezerva locul pentru 16 Octombrie, 17:00 – 19:00.

Acest workshop este parte din programul Luna Comunicării Nonviolente 2020. Pentru a vedea celelalte evenimente click AICI

Facilitator: Adriana Ceascai

Adriana este mamă a doi copii de 9 și 7 ani și datorită lor a început căutările pentru metode de relaționare care să încurajeze respectul și armonia între oameni de orice vârstă. Din 2016 a început să ofere cursuri de comunicare nonviolentă iar din 2019 este trainer certificat internațional cu Centrul de Comunicare Nonviolentă din SUA. (www.cnvc.org)

Își dorește să ofere și altora șansa de a avea în relațiile lor beneficiile pe care ea le trăiește datorită acestei perspectivei nonviolente. 

 

Formular de înscriere