Construim o comunitate. Perspective ale echipei Erasmus Plus.

Acest proiect a început în 2019 cu intenția de a învăța despre creșterea rezilienței la nivelul comunității și a împărtăși, la rândul nostru, ideile și practicile cu care am intrat în contact. În acel moment al începutului, nu prevedeam cât de importantă avea să devină în 2020 tema proiectului, din pricina restricțiilor și a transformărilor aduse în comunități de pandemia Covid-19.

Invităm membrii comunității CNV și pe oricine interesat de subiect să ni se alăture într-un dialog în care să împărtășim din experiența noastră și să răspundem întrebărilor voastre. 

În această sesiune informală vom prezenta pe scurt proiectul Erasmus+ și vom explora împreună subiectele ce vor apărea pe această temă a rezilienței în comunitate. 

Ceaiul și biscuiții sunt din partea casei (fiecăruia) 🙂 

Cum participi?

Webinarul este oferit gratuit în cadrul proiectului Erasmus Plus 2019 – 2020 “Construind poduri de dialog pentru coeziunea în comunitate”.

Te invităm să completezi formularul de înregistrare de mai jos pentru a-ți rezerva locul pentru Sâmbătă, 24 octombrie, orele 19:00 – 21:00.

Vei putea să întâlnești și să povestești cu echipa Erasmus Plus a ACNV.