Rețeserea relațiilor în familie

Greșelile și conflictele sunt inevitabile, în special între oamenii dragi. Pentru că suntem cu toții diferiți și, deși avem deseori aceleași valori care ne unesc, experiențele noastre și perspectiva asupra vieții ne conduc înspre a alege strategii diferite pentru a manifesta aceste valori.

Când firul conectării se rupe cu ai noștri dragi din familie este nevoie să aplicăm practici de reparație care să ducă la rețeserea firului comunicării, al compasiunii, cel prin care ne vedem reciproc umanitatea noastră comună. Cel care creează tapiseria armonioasă a lui Împreună în familiile noastre.

În acest webinar de 2 ore, Oana și Raluca, te invită să observi dinamica din familia ta atunci când se întâmplă greșeli sau apar conflicte și să găsești idei despre tehnici de rețesere a relațiilor și de prevenție a deconectării de la tine și dintre membrii familiei.

Webinarul este conceput cu exemple practice prin pașii Comunicării Nonviolente, cu exerciții menite să primești înțelegere asupra situațiilor din propria ta familie.

Toate locurile au fost ocupate.

Despre facilitatori:

Oana Răgălie

Sunt un om cu bune și cu grele, mamă, soție, fiică, soră, prietenă, colegă. Un om entuziasmat de Comunicarea Nonviolentă pe care o studiez și practic de peste 3 ani. Convinsă fiind de rezultatele acestui concept în viața mea și a familiei mele, am început să facilitez cursuri dedicate adulților în căutare de modalități mai conștiente de a-și trăi viața.
Am experiență de peste 10 ani în domeniul financiar-bancar, în vânzări, dezvoltare de business și strategie, domeniu pe care l-am părăsit pentru a mă putea dedica lucrurilor care îmi aduc bucurie și prin care pot contribui în lumea în care trăiesc. Mă bucur să aplic experiența din corporație în gestionarea de proiecte prin fonduri europene accesate de Asociația pentru Comunicare Nonviolentă, prin intermediul cărora să putem răspândi cât mai larg în România beneficiile acestui concept: empatia, gestionarea conflictelor, conectarea, comunicarea cu compasiune.

Raluca Sadula

Am descoperit în propria căutare interioară bogăția şi puterea pe care ne-o aduc conectarea cu noi înșine şi cu ceilalţi. Din dorinţa de a înţelege cum ne poate fi mai bine împreună și a ne păstra esenţa umană, am început studiile în psihologie, Analiza Tranzacţională și comunicare nonviolentă.
Dincolo de rolurile mele profesionale din prezent, de trainer în proces de certificare în comunicare nonviolentă,  de psiholog în formare în terapie prin joc şi dramaterapie şi facilitator al Cercului Siguranţei, îmi doresc să susţin cât mai multe persoane interesate în drumul de a găsi căi pentru trai viaţa cu vitalitate şi autenticitate şi să îi ajut în a-şi păstra încrederea şi speranţa că nu e niciodată prea târziu pentru a crea punţi către noi înşine.