Rezolvarea paşnică a conflictelor

20 şi 22 Octombrie, 18:00 – 20:00 

În cadrul acestui atelier vom discuta despre sentimente si nevoi, despre strategii, mediere de conflicte, ne vom juca jocuri de rol şi vom încerca să ajutăm prin expunerea poveştilor personale.

Pentru cine e:

  • pentru părinți, educatori, învățători şi profesori
  • nivel începători sau mediu

 

Cum participi?

Webinarul este oferit gratuit. Te invităm să completezi formularul de înregistrare de mai jos pentru a-ți rezerva locul pentru 20 şi 21 Octombrie, 18:00 – 20:00

Acest workshop este parte din programul Luna Comunicării Nonviolente 2020. Pentru a vedea celelalte evenimente click AICI

Facilitator: Mihaela Elena Damian

Mihaela: mămică, educatoare şi profesoară de engleză, cu o experiență de 19 ani în lucrul cu copiii, în desfăşurarea de activități cu copiii şi ateliere cu părinții, spune că pentru ea e foarte importantă relația armonioasă cu cei din viața ei.

De 11 ani aprofundează Comunicarea Nonviolentă prin participarea la diferite ateliere, conferințe naționale şi internaționale. CNV i-a schimbat atât viața personală cât şi cea profesională datorită îmbunătățirii relațiilor cu ceilalți, a abordării prin perspectiva nevoilor fiecăruia dar şi prin aplecarea către ea însăşi, ascultându-se, înțelegându-se şi iubindu-se mai mult şi astfel putând să dăruiască din inimă celorlalți.

 

Formular de înscriere