Vorbiți girafeza sau dialectul șacalului?

3 Octombrie, 10:00 – 11:30

De Ziua Internațională a animalelor sunteți invitați la un webinar în care să aflați dacă cunoașteți girafeza sau dialectul șacalului. Cu siguranță este un moment în care vei afla care este treaba Girafei in Comunicarea Nonviolentă.  

Workshopul va face o introducere în Comunicarea Nonviolentă, punând accentul pe limbajul care ne apropie sau care ne îndepărtează. 

Pentru cine e:

  • oricine este interesat de puterea cuvintelor, de o comunicare ce poate ajuta la conectare și relații armonioase
  • nu e nevoie de cunoștințe prealabile de CNV

 

Cum participi?

Webinarul este oferit gratuit. Te invităm să completezi formularul de înregistrare de mai jos pentru a-ți rezerva locul pentru 3 Octombrie, 10:00 – 11:30.

Acest workshop este parte din programul Luna Comunicării Nonviolente 2020. Pentru a vedea celelalte evenimente click AICI

Facilitator: Lăcrămioara Ocunschi

Lacra este coach, formator CNFPA, specialist în comunicare cu studii de psihopedagogie, trainer în echipe naționale şi internaționale, implicată în educaţia adulților, tinerilor și copiilor, organizează workshop-uri, programe şi tabere în care utilizează învățarea experențială pentru a facilita procesul de învățare. Din 2016 studiază şi practică cu bucurie Comunicarea Nonviolentă, participând la cursurile Asociației pentru comunicare nonviolentă din România cu traineri certificaţi internaţionali, dorința ei fiind de a contribui la crearea unor comunități care să cunoscă şi să practice CNV. În 2019, a organziat  Ziua Empatiei pentru prima oară în România și a lansat proiectul Şcoala de Dresat Dragoni, un proiect ce aduce în şcoli ateliere de CNV.  

 

 

Formular de înscriere