Vulnerabilitatea – cheia spre puterea interioară

Iubirea, autenticitatea, apartenența, creativitatea, intimitatea, empatia sunt nevoi importante pe care, atunci când ne uităm cu atenție în interiorul nostru le vom descoperi a fi fundamentul unei vieți împlinite și cu relații de calitate, în care toți ne simțim importanți și cu putere interioară.

În cercetarea sa extinsă de peste 20 de ani, Brene Brown, cercetătoare și autoare de origine americană, a descoperit că, prin disponibilitatea de a fi vulnerabil, descătușăm manifestarea din plin a acestor nevoi împlinite. Pornind de la concluziile cercetărilor asupra vulnerabilității și mergând prin pașii Comunicării Nonviolente, te invităm să explorăm și să accesăm împreună, timp de două zile, curajul de a fi vulnerabili.

Acest curs este pentru tine dacă:

  • îți dorești o viață împlinită, conștientă, în care ești la cârma alegerilor tale
  • ești în continuă căutare a sensului tău, lucrezi la creșterea și dezvoltarea ta personală
  • ai realizat că cele mai la îndemână resurse se găsesc în interiorul tău, însă nu îți este întotdeauna ușor să le accesezi
  • crezi în miturile despre vulnerabilitate – cum că e semn de slăbiciune, e rușinos, oamenii te resping când esti vulnerabil – însa parcă ai și un semn de întrebare asupra veridicității acestor mituri
  • ai experimentat cum e să ai putere interioară, conștientă si prezență în viața ta, însă a fost numai un crâmpei și ai vrea mai mult?

După aceste două zile suntem încrezători că vei privi vulnerabilitatea cu alți ochi și vei începe practica ei, având ca beneficii:

  • conectare cu sine profundă, cu înțelegere și blândețe
  • mai multă deschidere în relațiile apropiate, ceea ce contribuie la creșterea încrederii, a intimității relației și a bucuriei de a fi împreună
  • probleme care azi îți par a fi “sfârșitul lumii” le vei putea descurca și privi cu mai multă liniște, speranță și încredere în rezolvare
  • vei putea aduce mai multă înțelegere, prezență și conștientizare asupra comportamentelor care azi nu îți plac la tine (ex. binging la Netflix, mâncat excesiv, fumat, alcool) și vei putea alege cum să acționezi dățile viitoare când simți impulsul acestora
  • descătușezi creativitatea și acceptarea de sine cu efecte în schimbarea energiei și elanului în proiectele pe care le ai sau începerea unora noi, cu altă “tragere de inima” 🙂

Cursul este interactiv, compus din teorie (20% din timp) și activități practice (80% din timp). Toate sunt gândite să mergem sigur și cu încredere pe drumul spre interiorul nostru, prin vulnerabilitate spre puterea interioară. Numărul de participanți va fi de maxim 15 persoane, pentru că ne dorim să putem oferi sprijin și individual fiecărui participant pe parcursul celor două zile, în timpul exercițiilor.

Când:
Sâmbătă-duminică 15-16 februarie 2020. Sâmbătă de la 09:30 la 17:30, cu pauză de prânz de la 13:00 la 14:00. Duminică de la 09:30 la 14:00 fără pauză de prânz.

Costul:
Ne dorim să primim între 300 și 450 RON pentru curs, și să decizi la final suma potrivită pentru tine, în funcție de 2 variabile:
1. cum stai cu finanțele în momentul respectiv
2. cât de mult crezi că te-a ajutat cursul
Vom oferi la finalul ultimei zile mai multe detalii despre cum să alegi suma potrivită pentru tine.

Ne dorim ca banii să nu fie o barieră în calea participării la curs. Așa că, dacă sumele de mai sus sunt prea mari pentru tine, te rog contactează-ne și vom găsi o soluție.

Ghizi îți vom fi noi:

Octavian Istrate: trainer certificat de Comunicare Nonviolentă, cu experiență de 3 ani în facilitarea de cursuri pe teme cum sunt conexiunea cu sine, relații de calitate în viața personală, dar și integrarea Comunicării Nonviolente în organizații.

«Am intrat în contact cu comunicarea nonviolentă în anul 2010, iar în primii ani am folosit-o doar pe plan personal, în relațiile importante din viața mea și în activitatea profesională de atunci. Apoi, în ianuarie 2017, am început să ajut și alte persoane să o integreze prin cursuri, ateliere și grupuri de practică. Tot în acel an am devenit membru activ al Asociației pentru Comunicare Nonviolentă din România, unde colaborez îndeaproape cu mentorii mei, Monica Reu și Ian Peatey. De la începutul anului 2019 sunt trainer certificat CNVC.

În acest moment ariile mele principale de interes sunt conexiunea cu sine, ajutând participanții să își îmbunătățească relația cu ei înșiși, și integrarea comunicării nonviolente în organizații. Iar una din ariile secundare de interes este medierea între două persoane aflate în conflict.»

Oana Răgălie: facilitator entuziast de cursuri de Comunicare Nonviolentă, trainer în proces de certificare, cu experiență de peste 20 de workshopuri facilitate, pe teme ca gestionarea furiei și a stresului, practica recunoștinței sau crearea relațiilor cu copiii noștri.

«Sunt un om cu bune și cu grele, mamă, soție, fiică, soră, prietenă, colegă. Un om entuziasmat de Comunicarea Nonviolentă pe care o studiez de peste 3 ani prin Asociația pentru Comunicare Nonviolentă din România sau prin cursuri internaționale. Convinsă fiind de rezultatele acestui concept în viața mea și a familiei mele, am început să facilitez cursuri de Comunicare Nonviolentă dedicate adulților în căutare de modalități mai conștiente de a-și trăi viața. Întreaga mea energie și timp sunt dedicate acum pregătirii în acest domeniu, cursurilor și evenimentelor pe care le organizez și obținerii certificării internaționale ca trainer de Comunicare Nonviolentă.
Am experiență de peste 10 ani în domeniul financiar-bancar, în vânzări, dezvoltare de business și strategie, domeniu pe care l-am părăsit pentru a mă putea dedica lucrurilor care îmi aduc bucurie și prin care pot contribui în comunitatea și mediul în care trăiesc. Mă bucur să aplic experiența aceasta din corporație în gestionarea de proiecte prin fonduri europene accesate de Asociația pentru Comunicare Nonviolentă, prin intermediul cărora să putem răspândi cât mai larg în România beneficiile acestui concept: empatia, gestionarea conflictelor, conectarea, comunicarea cu compasiune.»

Locația:
București. Locația exactă va fi comunicată ulterior celor înscriși.

Mod de înscriere:
Pentru a te înscrie, te rog folosește formularul următor: https://form.jotform.com/200032350324334

Te așteptăm cu drag!