Instrumentele practice care ne-au ajutat în timpul pandemiei

Panel de conversație între 5 traineri de Comunicare Nonviolentă

Cu ocazia zilei de 6 octombrie, ziua de naștere a lui Marshall Rosenberg, cel care a pus bazele Comunicării Nonviolente (CNV), te invităm la o conversație pe tema instrumentelor practice care ne-au ajutat în timpul pandemiei.

În timpul acestor vremuri cu multe provocări am folosit instrumentele CNV pentru a ne centra în valorile noastre și a acționa conștient, conform nevoilor individuale și ale familiilor noastre.

Fiecare dintre noi am trecut prin momente dificile, fie prin conflicte, prin singurătate și alienare, prin anxietate și frică, prin relații care s-au destrămat, prin gestionarea vieții profesionale de acasă, care deseori s-a împletit cu școala online a copiilor.

Cum am făcut să navigăm aceste momente, să învățăm lecțiile prețioase ce le-au adus și să ieșim pe malul celălalt al provocărilor, uneori mai împliniți și mai conștienți, alteori doar bucuroși că am supraviețuit?

În special prin a pune în practică cunoașterea adusă în viețile noastre de CNV.

Pe care, în cadrul acestei conversații, dorim să o împărtășim cu tine.

CUM?

Conversația va avea loc sub forma unui panel format din 5 membrii ai comunității de CNV din România, traineri care practică și trăiesc în filosofia acestui concept de mai mulți ani.

Adriana Ceascai – trainer CNV certificat din 2019
Alexandru Moldovan – trainer CNV certificat din 2019
Ian Peatey – trainer CNV certificat din 2008
Oana Răgălie – trainer CNV în curs de certificare
Robyn Marie Bors Veraart – trainer CNV certificat din 2019

Facilitatorul conversației va fi Manuela Murariu – trainer CNV în curs de certificare.

Ștefana Forgaciu va oferi traducere din engleză în română pentru Robyn și Ian.

CÂND?

Miercuri, 6 octombrie, orele 18:30 – 20:00.

UNDE?

Facebook live pe pagina ACNV.

Youtube live pe canalul ACNV.

CUM POȚI PARTICIPA?

Participarea ta este gratuită.

Te invităm să ne transmiți întrebări sau teme pe care ți-ai dori să le dezbatem în comentariile evenimentului de pe Facebook, link aici.

Te așteptăm cu drag să participi la această conversație, care va da startul celebrărilor lunii Nonviolenței, pe care o vom încheia rotund cu un festival de Comunicare Nonviolentă, online, în perioada 29-31 octombrie.