conversație între 5 traineri de Comunicare Nonviolentă

Cu ocazia zilei de 6 octombrie, ziua de naștere a lui Marshall Rosenberg, cel care a pus bazele Comunicării Nonviolente (CNV), te invităm la o conversație pe tema instrumentelor practice care ne-au ajutat în timpul pandemiei.

În timpul acestor vremuri cu multe provocări am folosit instrumentele CNV pentru a ne centra în valorile noastre și a acționa conștient, conform nevoilor individuale și ale familiilor noastre.

Fiecare dintre noi am trecut prin momente dificile, fie prin conflicte, prin singurătate și alienare, prin anxietate și frică, prin relații care s-au destrămat, prin gestionarea vieții profesionale de acasă, care deseori s-a împletit cu școala online a copiilor.

Cum am făcut să navigăm aceste momente, să învățăm lecțiile prețioase ce le-au adus și să ieșim pe malul celălalt al provocărilor, uneori mai împliniți și mai conștienți, alteori doar bucuroși că am supraviețuit?

În special prin a pune în practică cunoașterea adusă în viețile noastre de CNV. Pe care, în cadrul acestei conversații, dorim să o împărtășim cu tine.

Conversația va avea loc sub forma unui panel format din 5 membrii ai comunității de CNV din România, traineri care practică și trăiesc în filosofia acestui concept de mai mulți ani.

adriana ceascai

A obținut certificarea ca trainer CNV în 2019, după ce a trăit și aplicat instrumentele sale în familie, încă din 2011.

ALEXANDRU MOLDOVAN

Trainer certificat în CNV din 2020,a descoperit CNV în 2015, din dorința de a avea o relație armonioasă cu fiica sa.

IAN PEATEY

Trainer certificat în CNV din 2008 și Solution Focused Coach. Practică și trăiește în spiritul CNV din 2001.

oana răgălie

Trainer CNV în curs de certificare și terapeut în regresie. Lucrează cu CNV din 2017 și oferă workshop-uri pe zona de relații conștiente și alegeri în ton cu valorile interne.

ROBYN MARIE BORS VERAART

Trainer certificat din 2019, Robyn este dedicată aplicării nonviolenței în practica agro-ecologiei, trăind într-un mic sat din munții Apuseni.

MANUELA MURARIU

Trainer CNV în curs de certificare, instructor de yoga și membru fondator al Școlii Babel din Timișoara, unde aplică principiile CNV. Ea va facilita această conversație.

când?

Miercuri, 6 octombrie, 18:30 – 20:00

unde?

LIVE PE

cum?

Participarea ta este gratuită. 

Trimite întrebările tale în comentariile evenimentului pe Facebook.

Te așteptăm cu drag să participi la această conversație, care va da startul celebrărilor lunii Nonviolenței, pe care o vom încheia rotund cu festivalul virtual de Comunicare Nonviolentă, ECHILIBRUL DIN SCHIMBARE, în weekendul 29-31 octombrie.