Cum Consolidăm Stima de Sine a Copiilor

Atelier pentru părinţi

București

6 aprilie 2016

În acest atelier vom explora moduri în care ne putem pregăti copiii pentru o viață împlinită și relații frumoase și benefice cu cei din jurul lor. Vom vedea care este legătura între stima de sine și succesul în viață și cum putem contribui la devenirea lor ca adulţi încrezători în forţele proprii, cu o imagine sănătoasă asupra propriei persoane, iubitori de viaţă şi de oameni.

În acest demers ne vor ajuta instrumentele Comunicării Empatice, procesul de comunicare conceput şi dezvoltat de doctorul în psihologie Marshall B. Rosenberg.

Atelierul va avea loc miercuri, 6 aprilie (18:00 – 21:00) la Lumea lui Momo,  Strada Grigore Cobălcescu nr. 51, Sector 1  Map

Numărul de locuri este limitat, iar fiecare loc este asigurat după achitarea integrală a taxei. Pentru alte detalii folosiţi adresa de mail madi@nonviolenta.org (Madi Mihalcea).

Formator

Emma Mona

Monica Reu este fondatorul și președintele Asociației pentru Comunicare Non-Violentă și primul trainer român certificat de Center for Nonviolent Communication. Este formator CNFPA și organizează și conduce workshop-uri de CNV din anul 2004, împărtășind metoda în cursuri deschise, grupuri de practică, tabere de familie, școli și instituții. Pasiunea ei este sprijinirea dascălilor, a părinților și a cuplurilor în implementarea acestui model de comunicare în viața de zi cu zi.

La începutul anului 2010 a dat naștere celui mai transformator program de dezvoltare personală – fiica ei, Emma. La jumătatea aceluiaș an, a demarat programul “Educație empatică – CNV pentru părinți”, din dorința de a împărtăși părinților modul în care Comunicarea Nonviolentă ajută la crearea și consolidarea unei relații bazate pe încredere, respect și empatie, și poate aduce mai multă bucurie şi armonie în viaţa de familie. Până în momentul de față, cursul Educație Empatică s-a bucurat de succes în București, Cluj-Napoca, Brașov, Piatra Neamț, Iaşi, Târgu Mureş, Constanța și… Bruxelles.

O prelungire firească a acestui proiect a reprezentat-o programul “Educație Empatică în școală și grădiniță”, ce a fost susținut până acum la Transylvania College în Cluj Napoca, Casa Montessori din București, Școala Gimnazială din Sînpetru.

Mai multe detalii despre activitatea Monicăi găsiţi pe CLICK

 

Înscriere

Nu mai sunt locuri

1) Prin transfer bancar în contul

Asociatia Pentru Comunicare Non-Violenta
Cod fiscal: 23665402
IBAN: RO23RZBR0000060010185464, Raiffeisen Bank Baba Novac

2) Prin PayPal


O Persoana / Cuplu?