De la Conflict la Conectare

Soluțiile Comunicării Nonviolente pentru rezolvarea situațiilor tensionate

București, 14 aprilie 2018 (10:00 – 16:00) (Nu mai sunt locuri)

Oriunde există două ființe umane, există și posibilitatea de a avea păreri diferite, preferințe diferite, într-un cuvânt, conflicte.

Comunicarea Nonviolentă, procesul dezvoltat de Marshall B. Rosenberg, contribuie eficient la crearea de relații armonioase între oameni, fiind un extraordinar instrument de rezolvare și mediere de conflicte, de înțelegere profundă a nevoilor tuturor părților într-o situație tensionată și de creare a unui mod de relaționare benefic pentru toată lumea.

Cu ajutorul intrumentelor Comunicării Nonviolente pe care le vom explora împreună în acest curs, conflictele în familie sau în orice alt mediu se pot rezolva pe cale pașică și pot deveni oportunități de conectare autentică.

Atelierul va avea loc sâmbătă, 14 aprilie (10:00 – 16:00) la sediul Asociației pentru Comunicare Nonviolentă din Strada Bucovina nr. 1A, bl. L10, et. 4, ap. 49, sector 3 (vizavi de Arena Națională de pe Bulevardul Basarabia).

Avem doar 10 locuri, iar fiecare loc este confirmat după achitarea integrală a taxei. Pentru alte detalii folosiţi adresa de mail monica@nonviolenta.org (Monica Reu).

Formator

Monica Reu este fondatorul și președintele Asociației pentru Comunicare Non-Violentă și primul trainer român certificat de Center for Nonviolent Communication. Este formator CNFPA și organizează și conduce workshop-uri de CNV din anul 2004, împărtășind metoda în cursuri deschise, grupuri de practică, tabere de familie, școli și instituții. Pasiunea ei este sprijinirea dascălilor, a părinților și a cuplurilor în implementarea acestui model de comunicare în viața de zi cu zi.

La începutul anului 2010 a dat naștere celui mai transformator program de dezvoltare personală – fiica ei, Emma. La jumătatea aceluiaș an, a demarat programul “Educație empatică – CNV pentru părinți”, din dorința de a împărtăși părinților modul în care Comunicarea Nonviolentă ajută la crearea și consolidarea unei relații bazate pe încredere, respect și empatie, și poate aduce mai multă bucurie şi armonie în viaţa de familie. Până în momentul de față, cursul Educație Empatică s-a bucurat de succes în București, Cluj-Napoca, Brașov, Piatra Neamț, Iaşi, Târgu Mureş, Constanța și… Bruxelles.

O prelungire firească a acestui proiect a reprezentat-o programul “Educație Empatică în școală și grădiniță”, ce a fost susținut până acum la Transylvania College în Cluj Napoca, Casa Montessori din București, Școala Gimnazială din Sînpetru.

Mai multe detalii despre activitatea Monicăi găsiţi pe CLICK

 

Înscriere

Nu mai sunt locuri

Opțiuni de plată

Taxa de participare: 170 lei / €38 de persoană.

Transfer bancar:

Asociatia de Training in Comunicare Nonviolenta
Cod fiscal: 38513798
IBAN: RO 06 INGB 0000 9999 0759 0859, ING Bank

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save