De la mamă la fiică

Construiește o relație extraordinară cu fetița ta

București, 5 mai 2018 (10:00 – 17:00)

NU MAI SUNT LOCURII

Când fiica ta va avea 25 de ani, cum îți dorești să fie relația dintre voi două? Ce îți dorești să îi transmiți până atunci despre ea însăși, despre cum este să fii femeie, despre relații, despre viață? Cum vrei să își amintească ea copilăria și adolescența alături de tine?

De aici va porni călătoria noastră. Comunicarea nonviolentă ne va fi ghid și ne va oferi instrumentele necesare explorării acestei relații complexe și atât de frumoase.

Vei pleca de la curs cu o idee mai clară despre sursa provocărilor din relația mamă-fiică și cum le poți depăși eficient și armonios. Vei deprinde și exersa un mod de relaționare care va duce la mai multă apropiere și înțelegere profundă între voi, un mod de relaționare prin care să fii pentru ea un real sprijin în devenirea ei. Și nu în ultimul rând, vei celebra alături de alte mame această relație cu un fabulos potențial de vindecare și creștere pentru noi, femeile.

Atelierul va avea loc sambata, 5 mai (10:00 – 17:00) la sediul Asociației pentru Comunicare Nonviolentă din Strada Bucovina nr. 1A, bl. L10, et. 4, ap. 49, sector 3 (vizavi de Arena Națională de pe Bulevardul Basarabia).

Avem doar 10 locuri, iar fiecare loc este confirmat după achitarea integrală a taxei. Pentru alte detalii folosiţi adresa de mail monica@nonviolenta.org (Monica Reu).

Formator

Monica Reu este fondatorul și președintele Asociației pentru Comunicare Non-Violentă și primul trainer român certificat de Center for Nonviolent Communication. Este formator CNFPA și organizează și conduce workshop-uri de CNV din anul 2004, împărtășind metoda în cursuri deschise, grupuri de practică, tabere de familie, școli și instituții. Pasiunea ei este sprijinirea dascălilor, a părinților și a cuplurilor în implementarea acestui model de comunicare în viața de zi cu zi.

La începutul anului 2010 a dat naștere celui mai transformator program de dezvoltare personală – fiica ei, Emma. La jumătatea aceluiaș an, a demarat programul “Educație empatică – CNV pentru părinți”, din dorința de a împărtăși părinților modul în care Comunicarea Nonviolentă ajută la crearea și consolidarea unei relații bazate pe încredere, respect și empatie, și poate aduce mai multă bucurie şi armonie în viaţa de familie. Până în momentul de față, cursul Educație Empatică s-a bucurat de succes în București, Cluj-Napoca, Brașov, Piatra Neamț, Iaşi, Târgu Mureş, Constanța și… Bruxelles.

O prelungire firească a acestui proiect a reprezentat-o programul “Educație Empatică în școală și grădiniță”, ce a fost susținut până acum la Transylvania College în Cluj Napoca, Casa Montessori din București, Școala Gimnazială din Sînpetru.

Mai multe detalii despre activitatea Monicăi găsiţi pe CLICK

Înscriere

 
Nu Mai Sunt Locurii

Opțiuni de plată

Taxa de participare: 180 lei / €40 de persoană.

Transfer bancar:

Asociatia de Training in Comunicare Nonviolenta
Cod fiscal: 38513798
IBAN: RO 06 INGB 0000 9999 0759 0859, ING Bank