De la mamă la fiu

Construiește o relație extraordinară cu fiul tău

București, 23 iunie 2018 (10:00 – 17:00)

Să fii mamă de băiat este o mare provocare, pentru că ai de învățat cum să împletești asemănarea cu diferența, apropierea cu distanța, fuziunea cu libertatea, pe măsură ce copilul tău crește și se desprinde de „poalele” tale.

Bebeluș, băiețel, puști, adolescent, tânăr bărbat – transformările prin care fiul tău trece au modelat și modelează în continuare relația voastră. Cum ți-ar plăcea să fie în viitor această relație unică atât pentru tine cât și pentru el ? Când puștiul tău va fi adolescent sau va avea 25 de ani, ce-ai vrea să-și amintească despre tine și despre voi? Vei dori poate să îl înveți lucruri importante despre relațiile dintre bărbați și femei, iubire și dăruire, despre viață în general. Iar ceea ce îi vei transmite va purta probabil ceva din ceea ce tu însăți ai primit în relațiile tale cu familia de origine, ca fiică a mamei și a tatălui tău. Dar și ceva ce tu însăți ai descoperit în relația cu fiul tău, în bucuriile, temerile și incertitudinile ei.

Vino să explorăm împreună, ajutate de instrumentele Comunicării Nonviolente, cum să înțelegi provocările din relația cu fiul tău și cum să o hrănești afectiv prin conectare adevărată, bazată pe înțelegere și respect. Acest curs îți oferă ocazia să explorezi ce vrei să dai mai departe copilului tău și în ce manieră să o faci pentru a-l ajuta să crească armonios. Va fi o întâlnire în care vom celebra împreună „o întâmplare a ființei” noastre – aceea de a fi mame de băieți.

Atelierul va avea loc sâmbătă 23 iunie 2018, (10-17), la Cabinetul de psihologie din strada Nicolae Golescu nr. 12-14, scara A, apartament 7 (în spatele Ateneului Român). Pentru alte informații: stefan.luiza.sl@gmail.com

Locurile sunt limitate la 10 și înscrierea este confirmată după plata integrală a taxei de participare (180 lei) în contul:

RO79INGB0000999902562229, titular Stefan Luiza

Formator

Luiza Ștefan, psiholog, a fost consilier psihopedagogic în învățământul de stat și privat timp de 9 ani. În prezent lucrează ca psihoterapeut atât cu adulți cât și cu copii, fiindcă știe că în fiecare om mare stă cuibărit un copil ce dorește să fie auzit și respectat, iar în fiecare copil se formează un adult valoros. Are doi băieți care au crescut mai repede decât se aștepta și de la care a învâțat și ea să crească și să împletească iubirea cu libertatea. Comunicarea Nonviolentă pe care a descoperit-o acum 9 ani, o ajută să înțeleagă mai bine oamenii și pe sine însăși, atât în profesia ei, cât și în viața personală.