2% pentru ACNV

Redirectioneaza 2% din impozitul anual pe venit

Conform Codului Fiscal, contribuabilii persoane fizice au posibilitatea sa directioneze doi la suta (2%) din impozitul pe veniturile obtinute intr-un an catre o entitate nonprofit.
Aceasta donatie nu te costa nimic! Doar un formular de completat si depus la Administratia Financiara pana la data de 25 mai. Daca nu folosesti aceasta optiune, suma respectiva ramane sa fie incasata si gestionata de stat.
Poti redirectiona doi la suta (2%) din impozit catre Asociatia pentru Comunicare Non-violenta astfel:

A. Daca esti salariat, angajat pe baza de contract individual de munca sau functionar public:
– Descarca aici 230-ACNV-2012 “Cerere privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul pe venitul anual si deducerea cheltuielilor efectuate pentru economisirea in sistem colectiv pentru domeniul locativ”;
– Tipareste formularul in doua exemplare;
– Completeaza ambele exemplare cu datele tale (datele Asociatiei pentru Comunicare Non-Violenta sunt deja completate).
– Semneaza si depune personal formularul 230 completat la registratura administratiei financiare de care apartii, pana la data de 25 mai.

B. Daca ai realizat venituri din alte surse (profesii libere – medic, avocat, notar, expert contabil, arhitect, chirii, castiguri din investitii, drepturi de autor, etc.), ai obligatia legala sa depui la administratia financiara Formularul 200. Cu acelasi formular, intr-o rubrica separata, se poate dona 2% din impozit astfel:
– Descarca aici 200-ACNV 2012 “Declaratie privind veniturile realizate”
– Tipareste formularul in doua exemplare
– Completeaza ambele exemplare cu datele tale (datele Asociatiei pentru Comunicare Non-Violenta sunt deja completate).
– Anexeaza documentele care justifica veniturile realizate
– Semneaza si depune personal formularul 200 completat la registratura administratiei financiare de care apartii, pana la data de 25 mai.

Fa o donatie

Printr-o donatie facuta Asociatiei pentru Comunicare Non-violenta contribui la realizarea misiunii noastre de a raspandi Comunicarea Nonviolenta in societatea romaneasca. Donatia ta ne va permite sa implementam proiectele de schimbare sociala pe care ni le-am propus si sa facilitam participarea la programele noastre de training acelora care nu-si permit sa plateasca integral taxa de inscriere.

Datele necesare efectuarii unei donatii catre ACNV:

ASOCIATIA PENTRU COMUNICARE NON-VIOLENTA
Nr. de inscriere in registrul special al Asociatiilor si Fundatiilor: 119/2007
Cod fiscal: 23665402
IBAN: RO23RZBR0000060010185464, Raiffeisen Bank Baba Novac