24 de ore din viața mea – Weekend de Comunicare Nonviolentă

Încă de la primele momente ale dimineții, mă întâmpină ființa mea. Iar seara mă întorc tot la mine, la gândurile mele și diferitele opțiuni pe care le am să le gestionez. Între aceste două momente, sunt tot  eu în diferite roluri ale vieții mele – cel profesional, de partener de viață, de părinte, de prieten, de fiica, fiu, etc. Orice aș face și oriunde aș fi, simt că sunt același om, în toată bogăția trăirilor pe care le am. Și încerc să mă manifest plenar în fiecare aspect al vieții mele.

Ce este important pentru mine în toate aceste roluri? Cum le pot gestiona pe toate astfel încât la finalul zilei să fiu împăcat cu alegerile mele? Ce pot face când nu am acționat conform valorilor mele sau când ceilalți nu acționează în concordanță cu ele? Oare aș putea să fiu în armonie cu mine în timp ce văd ce este important pentru celălalt?

Asociația pentru Comunicarea Nonviolentă vă invită pe 8 și 9 Iunie 2019 la Iași, într-un  exercițiu de explorare a Comunicării Nonviolente în cadrul evenimentului “24 de ore din viața mea”. Ne propunem ca în timpul petrecut împreună să vă oferim o bază teoretică, dar și oportunități multiple de practică prin care să conturăm conștiința Comunicării Nonviolente.

Prin temele workshopurilor pe care vi le propunem, intenția noastră este să vă inspirăm suficient cât să priviți principiile Comunicării Nonviolente ca pe un sprijin în toate ariile importante ale vieții voastre, ca pe un instrument care vă poate îmbogăți viața!

Este structurat pe durata a 2 zile și conține 12 workshopuri, susținute de o echipă formată din 8 traineri. Fiecare zi va fi o combinație echilibrată de conectare în grupul mare, de teorie și practică în grupuri mici, de interacțiune, de împărtășire, de jocuri dar și de socializare.

Agenda completă a evenimentului, împreună cu toate temele și descrierile workshopurilor, o puteți găsi pe această pagină.

Locație:

Ne vom întâlni într-un loc drag din centrul Iașului ce va fi anunțat celor înscriși la eveniment.

Costuri:

Participarea la weekendul de Comunicare Nonviolentă este gratuită, în limita celor 40 de locuri disponibile pe toată durata evenimentului. Acest lucru este posibil datorită finanțării obținute prin Fondurile Europene ale programului Erasmus+, dar și voluntariatului oferit de echipa de traineri și de Asociația pentru Comunicare Nonviolentă.

Food & Drinks:

Din nevoia de considerație și grijă pentru mediu ne dorim să reducem consumul de plastic și ne-ar bucura să aveți un recipient pentru apa de băut – este disponibilă apa filtrată.

În ambele zile ale evenimentului, pauzele includ ceai, apă, fructe, cookies și cafea și sunt oferite cu drag din partea casei. Masa de prânz nu este inclusă, însă ne bucurăm să venim în întâmpinarea nevoilor voastre și să vă punem la dispoziție variante de restaurante în apropiere sau food delivery.

Înscriere și participare:

Pentru a ne împlini nevoile de claritate și predictibilitate, am creat un formular online pe care îl puteți găsi la finalul acestei pagini și pe care vă invităm să îl completați pentru a vă înscrie.
La acest moment, numărul de locuri disponibile (40) a fost depășit.

De aceea, am deschis o listă de așteptare unde putem reține intenția de a participa la eveniment. Vă invităm să completați formularul de mai jos, pentru a înregistra datele de contact.

Este important să rețineți, evenimentul se desfășoară pe durata a 2 zile și nu are opțiunea de înscriere personalizată, respectiv pentru fiecare zi. Astfel cei care se înscriu la acest eveniment, participă deopotrivă Sâmbătă și Duminică, și nu pot opta doar pentru o zi sau alta.

După completarea formularului de mai jos, veți primi un email de confirmare. Iar cu o săptămână înaintea evenimentului vom reconfirma toate înscrierile și vom anunța, în ordinea înscrierii pe lista de așteptare, despre locurile rămase libere.

Vă așteptăm cu drag!