Comunicare Empatică in Relația de Cuplu

Cluj

11 şi 13 iunie 2013

Pe lângă cursul de Comunicare Empatică pentru părinţi din weekend (14-16 iunie), ne-am gândit să oferim şi cuplurilor sau celor interesaţi de armonia în cuplu oportunitatea de a experimenta contribuţia pe care o poate aduce o comunicare conştientă la fericirea relaţională.

În fond şi la urma urmei, toate studiile în domeniu demonstrează un lucru de netăgăduit: fericirea individului este direct proporţională cu calitatea relaţiilor pe care le are cu cei apropiaţi lui.

Aşadar, vă invităm marţi, 11 iunie, şi joi, 13 iunie, la Cuibul Berzelor (Calea Dorobanţilor nr. 74) între orele 17:30 -21:00, să degustaţi comunicarea empatică în relaţia de cuplu.

Cam ce întrebări vom aborda…

Cum arata o relaţie armonioasă şi care sunt subiectele despre care ne e greu sa vorbim intr-o relaţie? Cum transformăm potenţialele conflicte intr-un dialog plin de compasiune? Cum ne exprimam dorinţele si nevoile astfel incât partenerul sa nu ia spusele noastre drept o porunca?

Vino alături de noi, dacă îţi doreşti să explorezi o cale de relaţionare ce îţi permite să te raportezi la partenerul tău de viaţă cu înţelegere şi empatie, însă fără compromisuri.

Trainer:

Monica Reu

Taxa de participare: 180 RON / persoană, respectiv 300 RON/ cuplu

Deoarece este un seminar practic si interactiv, numărul de locuri este limitat la 18 persoane. Dacă doresti să ni te alături, te rugăm să îti confirmi participarea la adresa de e-mail: nora@cuibulberzelor.ro.

Va asteptam cu mult drag!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.