Empatia față de sine

București

Cum să fii un părinte mai bun cu ajutorul compasiunii față de sine

23 mai 2017 (18:00 – 21:00)

Poţi căuta în tot Universul o persoană care merită mai multă iubire şi afecţiune din partea ta decât tine, şi nu o vei găsi nicăieri. Tu însuţi, mai mult ca oricine altcineva pe lume, eşti demn de iubirea şi de afecţiunea ta.” Buddha

Drag părinte,

Tema grijii faţă de sine este una dintre cele mai importante, dacă ne dorim o conectare autentică cu noi înşine, partenerii noştri de viaţă şi copiii noştri. Rolul de părinte ne scoate zilnic în cale provocări şi bucurii. Este necesar să ştim cum să ne facem timp pentru noi, când să cerem ajutor şi cum să depăşim sentimentele de vinovăţie şi ruşine care ne răpesc din bucuria vieţii.

Te invităm la un atelier doar pentru tine!

… în care să te desprinzi de preocupările de zi cu zi şi să conştientizezi câteva dintre obiceiurile pe care cei mai mulţi părinţi le împărtăşesc şi care le sabotează bunăstarea.

… în care să explorezi ce este cel mai important pentru tine ca părinte și ca ființă umană.

… în care să primeşti şi să oferi sprijin într-un mediu cald şi prietenos.

… în care poţi începe să creezi noi obiceiuri sănătoase şi benefice pentru tine şi cei dragi ţie.

 

Atelierul va avea loc marți, 23 mai (18:00 – 21:00), la Lumea lui Momo, strada Ipotesti nr. 23, sector 4  Map

Numărul de locuri este limitat, iar fiecare loc este confirmat după achitarea integrală a taxei. Pentru alte detalii folosiţi adresa de mail monica@nonviolenta.org (Monica Reu).

Formator

Monica Reu este fondatorul și președintele Asociației pentru Comunicare Non-Violentă și primul trainer român certificat de Center for Nonviolent Communication. Este formator CNFPA și organizează și conduce workshop-uri de CNV din anul 2004, împărtășind metoda în cursuri deschise, grupuri de practică, tabere de familie, școli și instituții. Pasiunea ei este sprijinirea dascălilor, a părinților și a cuplurilor în implementarea acestui model de comunicare în viața de zi cu zi.

La începutul anului 2010 a dat naștere celui mai transformator program de dezvoltare personală – fiica ei, Emma. La jumătatea aceluiaș an, a demarat programul “Educație empatică – CNV pentru părinți”, din dorința de a împărtăși părinților modul în care Comunicarea Nonviolentă ajută la crearea și consolidarea unei relații bazate pe încredere, respect și empatie, și poate aduce mai multă bucurie şi armonie în viaţa de familie. Până în momentul de față, cursul Educație Empatică s-a bucurat de succes în București, Cluj-Napoca, Brașov, Piatra Neamț, Iaşi, Târgu Mureş, Constanța și… Bruxelles.

O prelungire firească a acestui proiect a reprezentat-o programul “Educație Empatică în școală și grădiniță”, ce a fost susținut până acum la Transylvania College în Cluj Napoca, Casa Montessori din București, Școala Gimnazială din Sînpetru.

Mai multe detalii despre activitatea Monicăi găsiţi pe CLICK

Înscriere

Opțiuni de plată

Taxa de participare: 100 lei de persoană sau 180 lei de cuplu în cazul în care participă ambii părinţi.

Transfer bancar:

Asociatia Pentru Comunicare Non-Violenta
Cod fiscal: 23665402
IBAN: RO23RZBR0000060010185464, Raiffeisen Bank Baba Novac


2) Prin PayPal

O Persoana / Cuplu?


Save

Save

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.