Parteneri in Parenting

București

De la cuplu, la mama si tata

29 martie 2017 (18:00 – 21:00)

Toți părinții parcurg un drum… un drum de la a fi ”doar noi doi” la ”noi și copiii”. Și pe parcursul acestei călătorii, ni se întâmplă uneori să ne pierdem pe noi înșine sau să pierdem din vedere relația cu partenerul de viață. Este posibil să descoperim că avem moduri foarte diferite de abordare a copiilor, ceea ce duce uneori la conflicte. Este posibil să nu ne mai simțim conectați cu celălalt.

Este însă extrem de important pentru fericirea copiilor noștri și pentru calitatea vieții noastre împreună să găsim disponibilitatea de a ne asculta unul pe celălalt, de a ne sprijini reciproc și de a crea un adevărat parteneriat în parenting.

În acest workshop, Monica va împărtăși perspectiva Comunicării Empatice asupra vieții de cuplu și strategii și practici care pot contribuit în mod semnificativ la îmbunătățirea relației cu partenerul de viață, onorându-i atât rolul în cuplu, cât și rolul de părinte.

Atelierul va avea loc miercuri, 29 martie (18:00 – 21:00) la Lumea lui Momo, strada Ipotesti nr. 23, sector 4  Map

Numărul de locuri este limitat, iar fiecare loc este confirmat după achitarea integrală a taxei. Pentru alte detalii folosiţi adresa de mail monica@nonviolenta.org (Monica Reu).

Formator

Monica Reu este fondatorul si presedintele Asociatiei pentru Comunicare Non-Violenta si primul trainer roman certificat de Center for Nonviolent Communication. Este formator CNFPA si organizeaza si conduce workshop-uri de CNV din anul 2004, impartasind metoda in cursuri deschise, grupuri de practica, tabere de familie, scoli si institutii. Pasiunea ei este sprijinirea dascalilor, a parintilor si a cuplurilor in implementarea acestui model de comunicare in viata de zi cu zi.

La inceputul anului 2010 a dat nastere celui mai transformator program de dezvoltare personala – fiica ei, Emma. La jumatatea aceluias an, a demarat programul “Educatie empatica – CNV pentru parinti”, din dorinta de a impartasi parintilor modul in care Comunicarea Nonviolenta ajuta la crearea si consolidarea unei relatii bazate pe incredere, respect si empatie, si poate aduce mai multă bucurie şi armonie în viaţa de familie. Pana in momentul de fata, cursul Educatie Empatica s-a bucurat de succes in Bucuresti, Cluj-Napoca, Brasov, Piatra Neamt, Constanta si… Bruxelles.

O prelungire fireasca a acestui proiect a reprezentat-o cursul “Educatie Empatica in scoala si gradinita”, ce a fost sustinut pana acum la Transylvania College in Cluj Napoca si la Casa Montessori din Bucuresti, Şcoala Gimnazială din Sânpetru.

Mai multe detalii despre activitatea Monicăi găsiţi pe CLICK

Înscriere

Opțiuni de plată

Taxa de participare: 100 lei de persoană sau 180 lei de cuplu în cazul în care participă ambii părinţi.

1) Transfer bancar:

Asociatia Pentru Comunicare Non-Violenta
Cod fiscal: 23665402
IBAN: RO23RZBR0000060010185464, Raiffeisen Bank Baba Novac

2) Prin PayPal

O Persoana / Cuplu?Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.