Ziua Comunicării Nonviolente

Comunitatea de Comunicare Nonviolentă din România este în continuă creștere. Zi de zi, noi oameni pasionați de a trăi conștient, cu energie vitală, având relații de calitate cu ei înșiși și cu ceilalți se alătură. Împreună împărtășim principiile nonviolenței inspirată din munca lui Mahatma Gandhi și a lui Marshall Rosenberg, dăruirea din inimă, aprecierea nevoilor care ne ghidează bunăstarea vieții.

Pentru a celebra această comunitate în dezvoltare, am ales o duminică de sărbătoare – 29 septembrie – cu câteva zile înaintea zilei mondiale a nonviolenței, marcată de nașterea lui Mahatma Gandhi. În această zi, oferim în dar Ziua Comunicării Nonviolente pe care o organizăm, în premieră, în 3 orașe mari din țară – București, Cluj-Napoca și Iași.

Evenimentele sunt organizate de echipe de voluntari care sunt pasionați de Comunicare Nonviolentă, o studiază și o practică zilnic, împărtășind principiile ei în micile lor comunități, lucrând cu copii, cu adulți, cu angajați ai companiilor sau în familie.

Iată aici detaliile fiecărui eveniment, rulat în paralel în cei 3 centri ai Comunicării Nonviolente din România:
Ziua Comunicării Nonviolente – București
Ziua Comunicării Nonviolente – Cluj-Napoca
Ziua Comunicării Nonviolente – Iași